В Чернівецькій області судитимуть чоловіка, обвинувачуваного у використанні підробленого документа

Дізнавачі відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького РУП зібрали неспростовні докази вчинення 40-річним жителем Київщини кримінального правопорушення, який намагався потрапити за кордон з фальшивим посвідченням та довідкою ВЛК.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Проводячи слідство поліціянти з’ясували, що на початку січня поточного року, 40-річний житель Київської області прибув на міжнародний пункт пропуску «Порубне» в селі Тереблече Чернівецького району.

Під час перевірки документів, чоловік пред’явив інспектору прикордонної служби завідомо підроблене тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВЛК про непридатність до служби.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно фігуранта скерували до суду для розгляду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар