На Буковині судтитимуть чоловіка, який замахнувся на життя односельчанина

Поліцейські зібрали докази вини 54-річного жителя Чагорської громади, який 15 січня під час застілля намагався позбавити життя гостя. За цим фактом правоохоронці завершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Проводячи досудове розслідування, співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що того вечора в селі Чагор, під час спільного розпивання алкоголю, між 54-річним місцевим жителем та його 36-річним односельчанином виникла словесна суперечка. В ході конфлікту господар будинку схопив кухонного ножа і наніс ним декілька ударів у живіт та шию гостю.

Потерпілому вдалося втекти з будинку та не допустити доведення злочину до кінця.

Згідно висновку судово-медичної експертизи чоловіку спричинено тілесні ушкодження у вигляді: різаної рани голови і шиї та проникаючо-різаної рани черевної порожнини.

Правоохоронці затримали буковинця в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно фігуранта скерували до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у провадженні здійснював Герцаївський відділ Чернівецької окружної прокуратури.

Реклама

Залишити коментар