Впродовж минулої доби аферисти ошукали двох буковинок

Правоохоронці вкотре наголошують громадянам не довіряти незнайомцям, не розголошувати конфіденційну інформацію, яка стосується ваших банківських рахунків, а також не перераховувати кошти на невідомі рахунки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 15 лютого, із заявою про шахрайство до Чернівецького райуправління поліції звернулася 45-річна місцева жителька. Жінка розповіла правоохоронцям, що в месенджері зв’язалася з нібито “перевізником”, який надає послуги в сфері транспорту до Німеччини. Жінка власноруч перерахувала за проїзд 3200 гривень, після чого зв’язок з аферистом обірвався.

Цього ж дня, до співробітників відділення № 5 (Глибока) Чернівецького райуправління поліції надійшло повідомлення від 54-річної жительки села Верхні Петрівці. Заявниця розповіла поліцейським, що невідома особа, шахрайським шляхом заволоділа майже 17 тисячами гривень з її банківської картки.

Слідчі поліції внесли відомості про вказані кримінальні правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар