Між Вірменією та Азйбарджаном загострилася ситуація на кордоні

За інформацією міноборони Вірменії, Азербайджан обстріляв позиції ЗС Вірменії, внаслідок чого загинули 2 військових. Натомість у міноборони Азербайджану заявили, що ввечері 12 лютого ЗС Вірменії обстріляли позиції Азербайджану у напрямку населеного пункту Коханабі. Стверджується, що один прикордонник зазнав поранення.

Про обстріли йдеться у пресрелізі Міноборони Азербайджану, а також на сайті Міноборони Вірменії.

“12 лютого о 20:50 та о 23:40 підрозділи Збройних сил Вірменії з позицій у напрямку населеного пункту Чинарли Товузгалинського району обстріляли зі стрілецької зброї позиції азербайджанської армії у напрямку населеного пункту Коханабі Товузського району”, — заявили в Міноборони Азербайджану.

Oxu.az повідомляє, що підрозділами Державної прикордонної служби Азербайджану 13 лютого у відповідь на дії Вірменії, було проведено операцію «Відплата».

Новини-Вірменія повідомляє, що за інформацією Міноборони Вірменії, підрозділи Збройних сил Азербайджану, починаючи з 05:30 13 лютого, відкрили вогонь зі стрілецької зброї по вірменських позиціях, розташованих в районі Неркін Ханд.

“В результаті вогню з боку азербайджанських Збройних сил у напрямку Неркін Ханд, у вірменської сторони, за попередніми даними, є двоє загиблих та поранені”, – заявили у відомстві.

Реклама

Залишити коментар