У Чернівцях відбудеться публічна зустріч-дискусія з істориком та журналістом Олександром Зінченком

У п’ятницю, 16 лютого о 18:00 в Чернівцях відбудеться публічна зустріч-дискусія з істориком, публіцистом, автором програм Суспільного мовлення, співзасновником найпопулярнішого ресурсу про українську історію «Історична правда» Олександром Зінченком.

Локація: Сцена-майстерня Чернівецького драмтеатру (вулиця Лесі Українки, 9).
Вхід вільний.

Реєстрація на зустріч обов’язкова: https://forms.gle/G57HvH2Qa3BU38QR7

Під час події ми поговоримо про наслідки розпаду СРСР для всього світу та роль у цьому українців, шлях України до здобуття незалежності, чому всі спроби Росії відновити імперію зла приречені на провал, а також про перспективи нашої країни щодо вступу до ЄС і НАТО та вплив на ці процеси країн-сусідів.

Після зустрічі буде Q&A-сесія, протягом якої можна буде поспілкуватися з автором, придбати книжку «Як українці зруйнували імперію зла» та отримати автограф.

Подія: https://www.facebook.com/events/1492573504629752/

Це один із серії заходів, що відбуватимуться протягом цього року в трьох містах України: Чернівцях, Ужгороді та Одесі. Щоб не проґавити – уважно стежте за анонсами на сторінках Інституту Центральноєвропейської Стратегії.

Подія відбувається за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» у рамках проєкту «Посилення міжетнічного діалогу для забезпечення стійкості та верховенства права в Україні, як основи для повоєнної відбудови країни та зміцнення добросусідства у Центральній Європі заради європейської і євроатлантичної інтеграції України», який реалізовує Інститут центральноєвропейської стратегії. Подія представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження»

Реклама

Залишити коментар