На Буковині сталися дві ДТП з потерпілими

У Чернівцях унаслідок зіткнення транспортного засобу з електричним самокатом травмувався 13-річний місцевий житель. Також цього ж дня у Хотині трапилася аварія, під час якої травмувалася 39-річна пішохідка. Наразі слідчі поліції Чернівецької області встановлюють всі обставини автопригод.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 6 лютого, на спецлінію  “102” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим по Проспекту Незалежності в обласному центрі.

Для з’ясування обставин на місці аварії працювала слідчо-оперативна група Чернівецького управління поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що 52-річний місцевий житель, керуючи автомобілем “Toyota”, зіткнувся з електричним самокатом, яким керував 13-річний чернівчанин.

У результаті ДТП хлопець отримав травми. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилася в місті Хотин. На місці інциденту слідчо-оперативна група відділення №2 (м. Хотин) Дністровського райвідділу поліції попередньо встановила, що 49-річний водій автомобіля “Chevrolet Lacetta” допустив наїзд на 39-річну жительку Хмельницької області.

Унаслідок інциденту жінка-пішохід травмувалася. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілу до лікарні.

За обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Реклама

Залишити коментар