На Буковині судитимуть підрядника, який заволодів коштами здійснення відновлювальних робіт з ліквідації наслідків негоди

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької окружної прокуратури передано до суду обвинувальний акт стосовно керівника підприємства за фактами заволодіння бюджетними коштами та службового підроблення (ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366  КК України).

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

За даними слідства, керівник підприємства заволодів бюджетними коштами під час виконання аварійно-відновлювальних робіт берегової лінії річки Черемош та інженерних споруд з ліквідації наслідків стихії 2020 року у Вижницькому районі.

Загальна вартість робіт за договором становила понад 6 млн гривень.

При цьому, підрядник завищив обсяг фактично виконаних робіт та їх вартість на понад 400 тис. грн, що призвело до безпідставного перерахування коштів на рахунок компанії.

Досудове  розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області.

Реклама

Залишити коментар