Поліцейські повідомили про підозру буковинцю за використання підроблених документів

19 січня цього року  співробітники Чернівецького районного управління поліції  та Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області задокументували протиправні дії 43-річного чоловіка, який використовував підроблені документи. Буковинець використовував недійсну довідку під час проходження комісії у ТЦК та СП. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що фігурант у березні минулого року отримав підроблені документи про 2-гу групу інвалідності. Проте чоловік не звертався за медичною допомогою, не проходив лікування та відповідне захворювання йому медики не діагностували.  

Відтак – знаючи про обмеження перетину та загальну мобілізацію військовозобов’язаних осіб у період воєнного стану, житель села Коровія використовував довідку про інвалідність з ознаками підробки.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. 

Наразі під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури поліцейські повідомили порушнику про підозру.

Нагадаємо: відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про Правила перетинання державного кордону громадянами України», на період дії воєнного стану обмежується виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років. 

Досудове розслідування триває.  

Реклама

Залишити коментар