У Чернівцях судитимуть чоловіка за крадіжку речей працівників місцевої гімназії

31-річний житель обласного центру, таємно викрав з роздягальні для персоналу місцевої гімназії одяг, рюкзак та гроші працівників установи. Сума збитків завдана заявникам становить майже 10 тисяч гривень. Поліціянти зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності чоловіка та завершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про крадіжку майна надійшло до поліції в середині грудня минулого року. Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що до протиправного діяння причетний 31-річний чернівчанин. Поліціянти з’ясували, що того дня чоловік зайшов до гімназії та з роздягальні працівників кухні навчального закладу викрав куртку, робочу форму, рюкзак, гроші та банківську картку.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом щодо чоловіка скерували до суду. Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Поліціянти Буковини нагадують: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Залишити коментар