Поліціянти Буковини повідомили про підозру буковинці за зберігання наркотиків

18 січня цього року співробітники Чернівецького районного управління поліції №2 (м. Кіцмань) викрили 33-річну жительку с. Мамаївці, яка зберігала удома речовину зеленого кольору, зовні схожу на канабіс. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. Відповідно до санкції статті, жінці загрожує до п’яти років обмеження волі. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що буковинка придбала для себе, без мети збуту, наркотичні речовини та зберігала їх удома. У результаті проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання жінки поліцейські виявили і вилучили речовину, зовні схожу на наркотичну. 

Відтак – поліцейські направили їх для проведення відповідної експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що вилучені речовини є канабісом, обіг якого в Україні заборонений.

Під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури дізнавачі поліції повідомили буковинці про підозру. Їй інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар