На Буковині судитимуть чоловіка, який намагався підкупити поліцейських


15 січня 45-річний житель села Малятинці аби уникнути відповідальності за нетверезе водіння надав співробітникам поліції кошти. Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Працівники сектору реагування відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції спільно з поліцейським офіцером громади того дня в селі Хлівище, зупинили автомобіль “Volkswagen”, водій якого порушив правила користування ременем безпеки.

Під час перевірки документів поліцейські помітили в чоловіка ознаки сп’яніння та запропонували йому пройти тест на освідування.

Кермувальник відмовився від проходження тестування та запропонував правоохоронцям гроші, які поклав до службового автомобіля. Співробітники поліції відмовилися від коштів та викликали на місце події слідчо-оперативну групу цього ж відділення, співробітники якої зафіксували протиправні дії порушника.

Наразі слідчі поліції зібрали докази протиправної діяльності фігуранта та під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури скерували обвинувальний акт для розгляду до суду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар