Чернівецькі лучники здобули нагороди на Чемпіонаті України серед дорослих та юніорів у приміщенні

Гідним виступом відзначилась Чернівецька обласна команда зі стрільби з лука на Чемпіонаті України серед дорослих та юніорів у приміщенні, який проходив у м. Львів 24-28.01.2024р.

Про це повідомляє Чернівецька федерація стрільби з лука.

За підсумками змагань чемпіонкою України серед юніорок стала Ольга Чеботаренко (тренери Олег Осипенко, Дмитро Чеботаренко)

Чемпіонами України серед чоловіків в командному заліку стала команда Чернівці-1, у складі: Івана Кожокаря (О.Осипенко, Д. Чеботаренко) Стефана Костика (А.Єгоров, В.Ярмістий) та Юрія Гордея (В. Ярмістий, Н. Сакало)

Срібними призерками Чемпіонату України в командному заліку серед юніорок стала команда Чернівці-1, у складі: Ольги Чеботаренко (О.Осипенко, Д. Чеботаренко), Олександри Настас (С. Капанадзе, А. Арініна) та Єлізавети Семенової (О.Осипенко, Д. Чеботаренко)

Срібними призерами Чемпіонату України в командному заліку серед юніорів стала команда Чернівці-1, у складі: Степана Завки (С.Капанадзе, А.Арініна), Івана Романюка (О.Осипенко, Д. Чеботаренко) та Вадима Слюсарчука (С.Капанадзе, А.Арініна)

Юрій Гордей у фіналі посів 4 місце в особистому заліку (серед чоловіків).

Також спортсмени нашої області відібрались в основний склад Національної збірної України та будуть представляти Україну на зимовому Чемпіонаті Європи серед дорослих та юніорів:

  • Іван Кожокарь – серед чоловіків
  • Іван Романюк – серед юніорів
  • Ольга Чеботаренко – серед юніорок – тренери Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко.
Реклама

Залишити коментар