Поліціянти Буковини повідомили про підозру чернівчанину у вчиненні наркозлочину

У жовтні минулого року співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили 44-річного місцевого жителя, який зберігав при собі наркотики для власного вживання. Порушнику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

19 жовтня минулого року поліцейські Чернівецького райуправління поліції спільно з працівниками патрульної поліції для перевірки документів зупинили підозрілого чоловіка. Під час проведення поліцейських заходів 44-річний чернівчанин видав правоохоронцям згорток фольги із речовиною білого кольору схожою на наркотичну. Поліцейські з’ясували, що чоловік незаконно придбав і зберігав наркотики для власного вживання.

Для документування протиправних дій чернівчанина прибула слідчо-оперативна група Чернівецького РУП, яка вилучила пакунок та відправила на проведення експертизи. За результатами дослідження порошкоподібна речовина, що містилась у згортку є психотропною речовиною – амфетамін, обіг якої обмежено в Україні.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар