На Буковині прикордонники затримали три десятки порушників та автівку з тютюном

Впродовж вихідних охоронці кордону Чернівецького загону у взаємодії з курсантами Нацполіції припинили 17 випадків незаконного перетину кордону та затримали 31 правопорушника.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Переважна більшість порушень держрубежу зафіксована у Дністровському районі Чернівецької області на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби “Сокиряни”, “Кельменці”, “Мамалига” та “Фальків”.

Так, учора вдень прикордонний наряд відділу “Фальків” на одному з контрольних постів зупинив для перевірки вантажний мікроавтобус марки “Рено”, який прямував до кордону з Румунією.

Чоловік призовного віку та двоє жінок не могли підтвердити мету свого прибуття до прикордоння. Під час огляду автівки прикордонний наряд виявив 12 коробок з тютюном.

Також мешканці Івано-Франківської області категорично відмовились надати документи для перевірки, за що були притягнені до відповідальності за ст. 185 КУпАП “Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця”.

Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

Реклама

Залишити коментар