Поліціянти Буковини скерували до суду обвинувальний акт відносно серійного кишенькового крадія

44-річний неодноразово судимий за майнові злочини чернівчанин, впродовж декількох місяців минулого року, перебуваючи у громадському транспорті, таємно викрадав у містян мобільні телефони та гроші. Правоохоронці довели причетність зловмисника до скоєння 3 крадіжок в обласному центрі. Сума збитків завданих потерпілим становить майже 62 тисячі гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що чоловік вчинив 3 крадіжки на території Чернівців. Зловмисник, перебуваючи у переповненому громадському транспорті, таємно викрадав із сумок та кишень курток мобільні телефони і гроші. У подальшому чоловік реалізовував викрадене, а грошима розпорядився на власні потреби.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу крадія. Ним виявився 44-річний житель Чернівців, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Слідчі Чернівецького райуправління поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка. Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Реклама

Залишити коментар