На Буковині поліцейські затримали чоловіка підозрюваного у вчиненні хуліганства

Перебуваючи на одній із вулиць міста Кіцмань, житель Тернопільщини, під час раптово виниклого конфлікту, ударив рукою по голові буковинцю та втік з місця інциденту. Працівники поліції оперативно розшукали та затримала зловмисника. Наразі вже повідомили порушнику про підозру. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

22 січня на спецлінію “102” надійшло повідомлення від 30-річного жителя Вижницького району, про те що на одній із вулиць Кіцманя невідомий, під час раптово виниклої словесної суперечки, вдарив його по голові і втік.

Для з’ясування обставин на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та швидко встановили особу чоловіка причетного до хуліганських дій. Ним виявився 52-річний житель Тернопільської області.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар