У Чернівцях судитимуть місцеву жительку за крадіжку

Перебуваючи у приміщенні одного із магазинів у Чернівцях, 46-річна місцева жителька таємно викрала із торгового прилавка мобільний телефон. Поліціянти зібрали беззаперечні докази вини чернівчанки та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У грудні минулого року до поліції звернулася 50-річна буковинка та повідомила, що невідома особа, перебуваючи в магазині, викрала її мобільний телефон.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і за їх результатами встановили особу порушниці. Нею виявилася 46-річна жителька обласного центру.

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно фігурантки до суду. Буковинці інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Поліціянти Буковини нагадують: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Залишити коментар