У Брянській області дрони атакували нафтобазу

Українська розвідка у п’ятницю, 19 січня, атакувала безпілотниками нафтобазу у Брянській області в росії. Натомість міноборони рф повідомило про роботу ППО.

Про це пишуть “Українська правда”“Громадське” та Liga.net із посиланням на власні джерела у розвідці.

Зазначається, що це була нова спецоперація ГУР, на нафтобазі зафіксовані влучання. Натомість у джерелах додають, що там є значні пошкодження військового об’єкту.

“путін сконцентрував найбільше засобів РЕБ та ППО на українських окупованих територіях, військові об’єкти на території рф і далі будуть відпрацьовуватись”, – сказали у розвідці.

Спершу про атаку на нафтобазу написав губернатор Брянської області алєксандр боґомаз у Telegram.

Зазначається, що російські війська намагалися застосувати систему РЕБ, проте при знищенні повітряної мети відбулося скидання боєприпасу на територію Клінцовської нафтобази.

За попередньою інформацією, постраждалих немає. Водночас є спалах резервуарів. Наразі на місці працюють пожежно-рятувальні служби, залучено 13 пожежних автоцистерн.

Натомість міністерство оборони росії каже, що близько 06:40 російська ППО нібито знищила безпілотник над територією Брянської області.

Пізніше Московська залізна дорога написала, що для допомоги у гасінні резервуарів на нафтобазі прибув пожежний потяг. У його складі 120 т води та 5 т піноутворювача.

Реклама

Залишити коментар