Від початку 2023 року до поліції Буковини надійшло понад 296 тисяч звернень громадян

Першими про скоєнні на території регіону правопорушення та злочини дізнаються працівники відділу служби “102” УОАЗОР ГУНП в Чернівецькій області. Від швидкості та якості їхньої роботи залежить оперативність і прибуття на місце виклику всіх інших поліцейських.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Оператори спецлінії “102” буковинської поліції обслуговують повідомлення громадян із Чернівецької та Донецької областей.

Загалом минулого року до ГУНП в Чернівецькій області надійшло 296 116 звернень громадян, з них 141 285 – з Донецької області.

По території Чернівецької області до Єдиного обліку зареєстровано 91 862 заяви і повідомлення про злочини та інші події на території Буковини. Решта звернень мали інформаційний характер. 

Щодня співробітниками служби “102” в середньому опрацьовується 822 повідомлення громадян. Навантаження на одного оператора складає 164 звернень за добу.

Отримавши повідомлення про правопорушення, працівник спецлінії «102» менш, ніж за хвилину передає інформацію диспетчерській службі. У свою чергу диспетчери здійснюють оперативне управління нарядами поліції: відслідковують маршрути чергових патрулів та направляють їх на місце події.

Так, впродовж минулого року відділом диспетчерської служби ГУНП надано 82 405 завдань нарядам поліції (ГРПП, УПП, СОГ, ДОП, ПОГ, УПО, РПОП та інші наряди поліції) для реагування на повідомлення громадян. 

Завдяки професійним діям працівників чергової служби ГУНП в Чернівецькій області посідає лідируючі позиції за станом відпрацювання та оперативного реагування на виклики поліції.

Реклама

Залишити коментар