За вчинення ДТП з потерпілою перед судом постане буковинець

19-річний житель Чернівецького району не впорався з керуванням мопеда та наїхав на малолітню велосипедистку. Внаслідок аварії дівчина отримала тілесні ушкодження. Наразі правоохоронці зібрали обґрунтовані докази вини кермувальника та скерували обвинувальний акт відносно нього до суду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

14 жовтня цього року до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Центральній у селі Стрілецький Кут Чернівецького району.

Під час досудового розслідування співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області встановили, що 19-річний житель села Стрілецький Кут, не врахувавши дорожньої обстановки та неправильно застосувавши прийоми керування мопедом «Piaggio», допустив наїзд на 10-річну велосипедистку.

За вчинення ДТП з потерпілою перед судом постане буковинець: слідчі поліції завершили досудове розслідування

У результаті дорожньо-транспортної пригоди малолітня місцева жителька отримала травми, які відповідно до висновку судово-медичної експертизи відносяться до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Наразі слідчі СУ ГУНП в Чернівецькій області завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно порушника для розгляду до суду. Водію інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Порушнику загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Реклама

Залишити коментар