Збив велосипедистку: на Буковині судитимуть водія вантажівки

Слідчі поліції зібрали достатньо доказів порушення Правил дорожнього руху 29-річним водієм вантажівки «DAF», який 13 грудня минулого року в селі Черепківці спричинив наїзд на 57-річну велосипедистку. Внаслідок аварії буковинка отримала численні тілесні ушкодження та під час проведення реанімаційних заходів померла в лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час проведення досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області з’ясували, що того дня 29-річний водій вантажівки «DAF» з напівпричепом, не надав перевагу у русі та допустив наїзд на велосипедистку.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 57-річна жителька села Слобідка отримала численні тілесні ушкодження. Надалі, під час надання потерпілій медичної допомоги вона померла. Відповідно до висновку експерта велосипедистці спричинено тілесні ушкодження, що призвели до смерті.

Працівники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Водію вантажівки інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Реклама

Залишити коментар