Перед судом постане буковинка за привласнення чужої банківської картки і крадіжку грошей з неї

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності 47-річної жительки Кіцманя, яка незаконно заволоділа банківською карткою заявника, розраховувалася нею у магазинах і знімала готівку. За цим фактом поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно фігурантки для розгляду до суду. 

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

У жовтні минулого року із заявою про незаконне заволодіння його майном звернувся 89-річний кіцманчанин. Пенсіонер розповів, що через неможливість самостійно пересуватися довірив свою банківську картку знайомій і попросив її зняти для нього готівку. 

Відтак – жінка не повернула картку власнику. Знаючи пін-код картки, вона неодноразово розраховувалася нею у магазинах і знімала готівку для власних потреб. Загальна сума витрачених коштів становить майже 25 тисяч гривень.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили особу порушниці. Нею виявилася 47-річна місцева жителька. Жінка зізналася у скоєному та розповіла, що розпоряджалася коштами з чужої картки на власний розсуд.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо буковинки за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених

–    частиною 4 статті 185 (Крадіжка);

–    частиною 1 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального Кодексу України. 

Реклама

Залишити коментар