На Буковині судитимуть чоловіка, який використовував підроблені документи

Щоб перетнути державний кордон України у період дії воєнного стану, житель Кіровоградської області використовував фальшиві документи. Наразі поліцейські зібрали беззаперечні докази протиправної діяльності чоловіка та завершили досудове розслідування. Відповідно до санкції статті, порушнику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники відділення поліції №2 (м. Хотин) ДРВП встановили, що у грудні 2023 року на міжнародному пункті пропуску через державний кордон України “Мамалига” 27-річний мешканець Кіровоградщини пред’явив для перевірки прикордонникам фальшиву довідку військово-лікарської комісії та тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Наразі за цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частинами 3 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Дністровська окружна прокуратура.

Реклама

Залишити коментар