За минулу добу На Буковині сталися дві ДТП з потерпілими

Учора,  8 січня, на території Чернівецького району унаслідок аварій постраждали троє людей. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. Правоохоронці розслідують обставини і причини скоєння аварій. Потерпілих медики госпіталізували до лікарень для встановлення діагнозів та надання їм відповідної допомоги.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Так, попередньо встановлено, що 66-річний водій автомобіля “Mercedes-Benz Sprinter”, житель Хмельницької області, рухаючись з Чернівців до Хотина, виїхав на cмугу зустрічного руху та зіткнувся із вантажівкою “Volvo” під керуванням 40-річного жителя с. Недобоївці. Унаслідок аварії водій “Mercedes-Benz Sprinter” отримав перелом лівого стегна та госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги.

Також учора увечері аварія трапилася в адміністративних межах села Панка. 35-річний чернівчанин, керуючи автомобілем “BMW X5”, не впорався із керуванням, з’їхав у кювет, де зіткнувся із деревом. Унаслідок аварії водій та його 33-річний пасажир, житель Чернівців, отримали політравми. Медики доправили їх до лікарні.

На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи відділень поліції №6 (м. Новоселиця) і №1 (м. Сторожинець), які здійснили першочергові поліцейські заходи.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучені. 

Тривають досудові розслідування. 

Реклама

Залишити коментар