Шахраї вчергове ошукали буковинців на понад 20 тисяч гривень

За минулу добу аферисти ошукали двох жителів Чернівецького району, використовуючи при цьому різні схеми незаконного заволодіння коштами шахрайським шляхом. Правоохоронці вкотре нагадують громадянам не довіряти незнайомцям та в жодному випадку не перераховувати гроші на невідомі рахунки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 9 січня, до Чернівецького районного управління поліції звернулася 25-річна жителька села Малинівка, яка повідомила, що під час покупки мобільного телефону її ошукав недобросовісний продавець. Буковинка власноруч перерахувала на рахунок афериста 8 тисяч гривень, а бажаний товар так і не отримала.

Також цього дня з повідомленнями про шахрайство до правоохоронців звернувся 61-річний чернівчанин. Чоловік розповів поліцейським, що невідома особа заволоділа його грошима. Зі слів заявника з його карткового рахунку зникло понад 18 тисяч гривень.

Дізнавачі поліції за вказаними фактами незаконного заволодіння коштами громадян шахрайським шляхом, розпочали кримінальні провадження, передбачені статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар