На кордоні з Молдовою затримано 9 порушників кордону

Незважаючи на пониження температури та випадання снігу, прикордонники продовжують затримувати “незаконних туристів”, які, ризикуючи власним життям, намагаються незаконно потрапити за кордон.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Впродовж минулої доби охоронці кордону Чернівецького загону у взаємодії з правоохоронними органами Буковини припинили 7 випадків незаконного порушення кордону та затримали 9 правопорушників.

Переважна більшість порушень держрубежу зафіксована у Чернівецькому та Дністровському районах на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби “Мамалига”, “Кельменці” та “Сокиряни”.

Чимало чоловіків призовного віку прикордонні наряди виявили на контрольних постах, під час перевірки документів у громадян, які на автівках та рейсових автобусах прямували до кордону. Затримані громадяни не змогли підтвердити мету свого прибуття до прикордоння, а згодом зізнались про намір незаконно потрапити до Молдови.

Порушниками виявились мешканці Харківської, Одеської, Житомирської, Хмельницької та Чернівецької областей, віком від 20 до 57 років.

Усіх правопорушників доставлено в прикордонні підрозділи та притягнено до адміністративної відповідальності.

Реклама

Залишити коментар