За минулу добу на Буковині сталися дві ДТП з потерпілими

Учора, 5 січня, дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувався 82-річний велосипедист, трапилася в селі Олексіївка Дністровського району. Ще одна автопригода, сталася в селі Горбова. Внаслідок наїзду автомобіля “Volkswagen Golf”, травми отримав 29-річний пішохід. Наразі за обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікаціії поліції Чернівецької області.

5 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Олексіївка трапилася аварія з потерпілим.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що 45-річний житель Сокирян, керуючи автомобілем “Volkswagen Т4”, допустив наїзд на 82-річного велосипедиста.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди місцевий житель отримав травму голови. Медики госпіталізували його до лікарні.

Цього ж дня, ще одна автопригода з потерпілим трапилась в селі Горбова Чернівецького району.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та відділення № 4 (м. Герца). Попередньо поліцейські з’ясували, що 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем “Volkswagen Golf”, допустив наїзд на 29-річного пішохода.

Внаслідок аварії житель села Хряцька отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до лікарні.

Відомості про дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Реклама

Залишити коментар