Поблизу кордону з Румунією затримали на гарячому організатора та переправника разом з “клієнтом”

Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону продовжують здобувати інформацію про наміри протиправних елементів організовувати незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Така інформація дозволяє вчасно та ефективно запобігати можливим правопорушенням та затримувати осіб, причетних до протизаконної діяльності.

Зокрема сьогодні, 4 січня, маючи випереджувальну інформацію про підготовку порушення державного кордону, прикордонники в одному з населених пунктів Чернівецької області зупинили мікроавтобус, в якому їхали двоє чоловіків. Водій, місцевий житель, мав намір незаконно переправити через кордон чоловіка призовного віку, жителем Дніпропетровської області.

Трохи згодом прикордонники зупинили інший автомобіль, в якому їхав головний організатор схеми, також місцевий житель. Він дистанційно координував дії переправника-водія. За незаконну подорож до Румунії організатор отримав від “клієнта” 6500 євро.

Затриманих порушників передано співробітникам Національної поліції. Головному організатору та його поплічнику загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар