На Буковині судитимуть чоловіка за зберігання наркотиків

У листопаді минулого року співробітники поліції викрили 26-річного жителя Чернівецького району, який зберігав при собі наркотики для власного вживання. За цим фактом поліцейські завершили кримінальне провадження. Відповідно до санкції статті, порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Унаслідок проведення досудового розслідування поліцейські з’ясували, що буковинець придбав через соціальні мережі для себе психотропні речовини. Під час патрулювання території обслуговування у результаті проведення поверхневої перевірки буковинця поліцейські відділу №5 (м. Глибока) виявили і вилучили білу порошкоподібну речовину, зовні схожу на наркотичні.

Поліцейські направили вилучені речовини для проведення відповідної експертизи до чернівецького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що вилучені психотропні речовини містять у своєму складі PVP, обіг якої в Україні заборонений. 

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції скерували обвинувальний акт для розгляду до суду. 

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Реклама

Залишити коментар