28 ворожих БпЛА, дві авіаційні ракети та два винищувача окупантів: результати роботи української ППО за минулу ніч

У ніч на 25 грудня 2023 року противник атакував 31 ударним БпЛА типу “Shahed” із районів Чауда, Балаклава – Крим та двома авіаційними ракетами.

Про це повідомляють Повітряні Сили ЗСУ.

В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 28 ударних БпЛА “Shahed-136/131” у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської, Донецької, Кіровоградської та Хмельницької областей.

Під час повітряного нападу ворог також застосував керовану авіаційну ракету Х-59 на Запорізькому напрямку та протирадіолокаційну ракету Х-31П із акваторії Чорного моря. Обидві – знищено!

На Одеському напрямку була бойова робота по російському Су-30 у Чорному морі – вивчаємо матеріали об’єктивного контролю, аби знати точно, уражена ціль чи ні.

Підтверджено ураження нашим зенітним ракетним комплексом винищувача-бомбардувальника Су-34 на Маріупольському напрямку! На аеродром – не повернувся.

Зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил також знищено два ворожі літаки: один Су-34 – на Донеччині (збитий увечері) та один Су-30СМ – над акваторією Чорного моря.

Реклама

Залишити коментар