Буковинські дітлахи отримали подарунки від проєкту «Труха Допомагає»

Відомий телеграм-паблік «Труха Україна» організував проєкт «Труха Допомагає», в рамках якого підготували подарунки дітям з дитячих будинків у Тернополі, Чернівцях, Хмельницькому та Луцьку. Найнеобхідніше для вихованців дитячих будинків придбали власним коштом та передали дітям у рамках розширеного проєкту «Труха Допомагає», який надає всебічну допомогу українцям та Збройним Силам України. 


Підписники регіональних телеграм-каналів «Труха», зокрема «Труха Чернівці», взяли активну участь , звертаючись до адміністраторів місцевих пабліків із закликами допомогти дітям та надати всебічну допомогу. Максим Лавриненко, власник «Трухи», особисто відвідав дитячі будинки, спілкувався з керівниками та отримав перелік нагальних потреб, які планує задовольнити. 

«Кожна така маленька допомога дуже позитивно впливає на дітей, коли я бачу, що вони щасливі, це надихає, і я розумію, що все роблю правильно», – каже Лавриненко.  


Власник телеграм-каналу також наголосив, що з початку повномасштабного вторгнення «Труха Україна» допомогла ЗСУ на суму понад 35 млн грн, спрямовуючи допомогу на різні потреби військових, такі як дрони, тепловізори, цілевказівники, автомобілі та інші необхідні речі.

Реклама

Залишити коментар