У Чернівцях суд арештував чоловіка за викрадення майна

До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що невідома особа, зламавши навісний замок дверей магазину, викрала звідти харчові продукти та алкогольні напої вартістю понад 20 тисяч гривень. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, встановили особу порушника та затримали його. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У результаті проведених поліцейських заходів працівники слідчо-оперативної групи Чернівецького районного управління поліції встановили особу крадія майна. Правоохоронці з’ясували, що ним виявився 54-річний чернівчанин.

Правоохоронці затримали порушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. 

За клопотанням слідчих поліції суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили   відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до  тяжких  злочинів.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар