Поліціянти повідомили про підозру чернівчанці у зберіганні наркотиків

У листопаді цього року співробітники Сектору дізнання Чернівецького районного управління поліції викрили 24-річну жительку міста, яка зберігала при собі наркотики для власного вживання, а також перевозила їх у власному автомобілі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Унаслідок проведення досудового розслідування поліціянти з’ясували, що буковинка придбала через соціальні мережі для себе психотропні речовини. У результаті проведення поверхневої перевірки та огляду автомобіля буковинки поліціянти виявили і вилучили білу порошкоподібну речовину, зовні схожу на наркотичну. 

Поліціянти направили вилучені речовини для проведення відповідної експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Її результати засвідчили, що вилучені психотропні речовини є амфетаміном.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури дізнавачі поліції повідомили про підозру буковинці у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар