У Чернівцях з’явилося нове місто-побратим

Про це повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук.

“Разом з мером Ізміру Tunç Soyer підписали Угоду про побратимство, що на міжмуніципальному рівні посилюватиме міждержавну співпрацю України та Туреччини.

Ізмір – третє за розмірами місто Туреччини, має величну культуру і традиції, потужний економічний, бізнесовий та культурний потенціал. Нас пов’язують тривалі економічні зв’язки, що переросли в продуктивну співпрацю.

Це новий етап відносин між нашими містами, який відкриває безліч можливостей для співпраці та взаємовигідного обміну досвідом. Плануємо взаємодіяти у сферах культури, освіти, медицини, спорту, туризму та налагодження турецько-українського бізнесу. Чернівці відкриті для співпраці та залучення інвестицій.

Встановлення партнерства відбулось завдяки сприянню Ukrayna Ankara Büyükelçiliği/ Посольство України в Турецькій Республіці, Генеральне консульство України в Стамбулі /Ukrayna İstanbul Başkonsolosluğu, Клуб підприємців Буковини та наполегливості Tatiana Dutkevich 🤝🏻

Також дякую почесному консулу України в Ізмірі Uğur Semih Akdemir за активний розвиток співпраці між Чернівцями та Ізміром, – йдеться у дописі.

Реклама

Залишити коментар