Використовував підроблені документи: поліціянти Буковини завершили досудове розслідування щодо порушника

Співробітники ГУНП у Чернівецькій області продовжують виявляти осіб, які у період воєнного стану за допомогою фальшивих довідок намагаються виїхати з України. Відповідно до чинного законодавства, за вчинення таких протиправних дій передбачене покарання до п’яти років позбавлення волі. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські відділу поліції № 4 (м. Герца) спільно з прикордонниками викрили чоловіка, який у вересні цього року за допомогою підробленого документа намагався перетнути територію України.

Зокрема, у селі Тереблече на міжнародному-пропускному пункті «Порубне» 35-річний житель м. Хмельницький надав прикордонникам фальшиву довідку про зняття його з військового обліку за станом здоров’я.

Наразі слідчі Герцаївського відділу Чернівецького районного управління поліції завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт відносно фігуранта для розгляду до суду.

Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частинами 3 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар