У Сторжинці поліціянти затримали чоловіка, який викрав ґаджет з магазину

Співробітники поліції встановили особу зловмисника та вилучили в нього викрадений електронний пристрій. Наразі правоохоронці вже повідомили затриманому про підозру у таємному викраденні чужого майна та звернулися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

11 грудня до поліції звернувся 48-річний житель Сторожинця з повідомленням про крадіжку портативної колонки та флеш накопичувача з місцевого магазину.

Співробітники поліції провели низку розшуково-слідчих заходів і за їх результатами з’ясували прикмети порушника, а невдовзі розшукали його. Ним виявився 34-річний місцевий житель. Правоохоронці вилучили у порушника викрадений пристрій та затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар