Шахраї ошукали буковинку на 26 тисяч гривень

Учора, 8 грудня, аферистам вдалося вивідати конфіденційну інформацію про банківський рахунок буковинки та привласнити понад 26 тисяч гривень. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

До Вижницького районного відділу поліції із повідомленням про шахрайство звернулася 55-річна жителька Берегометської громади. Заявниця розповіла поліцейським, що в соціальній мережі побачила оголошення про можливість отримання додаткової соціальної допомоги. В подальшому невідомий під час переписки дізнався всю необхідну інформацію про банківський рахунок жінки. В результаті чого буковинка отримала сповіщення про перерахунок понад 26 тисяч гривень на невідомий рахунок.

Відомості про вказаний факт співробітники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Поліцейські звертаються до громадян з проханням довіряти інформації про соціальні виплати тільки з офіційних сайтів установ і організацій. Закликаємо: будьте уважними та обачними, не розголошуйте конфіденційну інформацію, що стосується ваших банківських рахунків.

Якщо ви все ж таки потрапили до пастки аферистів — одразу телефонуйте на спецлінію “102”.

Реклама

Залишити коментар