У Сторожинці поліціянти викрили чоловіка у незаконному зберіганні наркотиків

Правоохоронці встановили, що 43-річний житель Сторожинця зберігав вдома наркотичні речовини. За скоєння протиправних дій чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У грудні цього року співробітники відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) викрили буковинця, який незаконно зберігав наркотичні речовини у своєму помешканні.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка  правоохоронці виявили і вилучили 400 грамів речовини зеленого кольору, схожої на канабіс. 

За цим фактом поліціянти розпочали кримінальне провадження та затримали фігуранта в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Вилучене поліціянти направили для проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. 

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 

Триває досудове розслідування. 

Реклама

Залишити коментар