Поліціянти Буковини оперативно прзшукали чоловіка, який викрав електровелосипед

Житель Чернівецького району таємно викрав у односельчанки електровелосипед. Наразі правоохоронці розшукали та задокументували протиправні дії зловмисника. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 3 грудня, до поліції звернулася 68-річна жителька села Маршинці з повідомленням про крадіжку електровелосипеда. Двоколісний транспортний засіб знаходився на присадибній ділянці за місцем проживання жінки. Сума завданих збитків становить 10000 гривень.

Співробітники відділення поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького райуправління поліції провели низку розшукових заходів і за їх результатами оперативно встановили порушника. Ним виявився 49-річний мешканець села Маршинці. Правоохоронці вилучили у крадія речові докази.

Відомості про подію слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Залишити коментар