У Чернівцях поліціянти встановлюють обставини ДТП з потерпілим пішоходом

Аварія сталася вчора, 29 листопада, на вулиці Буковинській в обласному центрі. Внаслідок наїзду транспортного засобу травмувалася 82-річна буковинка. За фактом інциденту поліціянти розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Отримавши інформацію про автопригоду, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Попередньо поліціянти встановили, що 30-річний житель села Стара Жадова, керуючи автомобілем «ВАЗ» допустив наїзд на пенсіонерку, яка переходила дорогу в невстановленому місці.

У Чернівцях слідчі поліції встановлюють обставини ДТП з потерпілим пішоходом

Унаслідок ДТП 82-річна чернівчанка отримала травми. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Поліціянти наголошують буковинцям та гостям краю про необхідність бути пильними на дорогах, а також у жодному разі не порушувати Правила дорожнього руху!

Реклама

Залишити коментар