У Чернівцях поліціянти скерували до суду обвинувальний акт відносно крадія

33-річний чернівчанин, пошкодив вхідні двері та таємно викрав з будинку містянина речі для інтер’єру. Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності чоловіка та завершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліції в середині березня цього року. 83-річний житель обласного центру розповів поліціянтам, що невідома особа пошкодила вхідні двері його будинку та викрала речі для інтер’єру. Загальна сума збитків завдана заявникові становить понад 30 тисяч гривень.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що до таємного викрадення чужого майна причетний 33-річний місцевий житель.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та матеріали провадження з обвинувальним актом відносно фігуранта скерували до суду. Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Поліціянти Буковини нагадують: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Залишити коментар