Шахраї ошукали буковинця на суму понад 160 тисяч гривень

Намагаючись купити через інтернет автомобіль, житель Чернівецького району, залишився без транспорту та заощаджень. Наразі співробітники поліції проводять розшукові заходи, аби встановити зловмисників, причетних до шахрайських дій.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Вчора, 29 листопада, до поліції із заявою про шахрайство звернувся 60-річний житель Кіцманської територіальної громади. Чоловік розповів поліцейським, що знайшов в соцмережі оголошення про надання послуг із доставки та розмитнення автомобілів з іншої держави. Він поспілкувався з «автором» оголошення та обговорив умови купівлі-продажу. Невідомий обіцяв завести на територію України автомобіль із закордону, однак попросив надіслати йому на банківську картку передоплату. Покупець перерахував на наданий йому банківський рахунок 160 303 гривень.

Втім, коли псевдопродавець перестав виходити на зв’язок, буковинець зрозумів, що його ошукали шахраї.

За вказаним фактом поліцейські відділення №2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюють осіб, причетних до вчинення цього злочину.

Реклама

Залишити коментар