ГУР Міноборони України інформує, що на території росії частішають збої в роботі залізниці

В Московській області російської федерації паралізовано рух поїздів на двох ділянках через пожежу на залізничних об’єктах.

В Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що на території держави-агресора частішають збої в роботі залізниці.

“Серйозні ускладнення логістики через затримку поїздів на території в рф спричинені виведенням з ладу залізничних релейних шаф”, – йдеться в повідомленні ГУР у Facebook.

У зв’язку з цим зазначається, що в останні дні листопада 2023 року на важливих ділянках російської залізниці у Московській області згоріли два об’єкти.

Йдеться про релейну шафу поблизу населеного пункту Лазєнкі Новопєрєдєлкінского району та релейну шафу поблизу населеного пункту Артєм’єво міського округу Домодєдово.

“Внаслідок спеціального заходу, реалізованого спільно з рухом опору, рух поїздів на вказаних ділянках було паралізовано”, – уточнюється у повідомленні.

В ГУР наголосили, що “вогонь, хаос і параліч на російській залізниці ― ще один наслідок російської злочинної війни проти України”.

Реклама

Залишити коментар