Поліціянти повідомили буковинцю про підозру у викраденні автомобіля

27 листопада до поліції звернувся 21-річний житель села Чагор та повідомив, що невідома особа заволоділа його автомобілем «Honda Accord». Правоохоронці оперативно встановили особу порушника причетного до вчинення вказаного злочину. За скоєне зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Отримавши повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом, за вказівкою керівництва Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області на території регіону ввели в дію спеціальну поліцейську операцію «Перехват». Завдяки оперативності та професійним діям поліцейських офіцерів громади, співробітників відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького РУП, спецпризначенців та працівників карного розшуку вдалося швидко затримати порушника.

Ним виявився неодноразово судимий 25-річний житель села Чагор. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього транспортний засіб.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Поліціянти звернулися до суду з клопотанням про обрання порушнику запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар