У ГУР підтвердили отруєння дружини Буданова

Дружину начальника Головного управління розвідки Маріанну Буданову отруїли важкими металами. Нині вона перебуває в лікарні під наглядом медиків

Цю інформацію “Радіо Свобода” підтвердив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

“Маріанна Олександрівна Буданова справді була отруєна важкими металами. Зараз вона проходить курс лікування, який уже завершується”, – сказав він.

За його словами, оприлюднена у ЗМІ інформація відповідає дійсності, але більше подробиць ГУР розкриє пізніше.

Раніше низка ЗМІ з посиланням на джерела у розвідці стверджували, що дружину Буданова отруїли, після тривалого погіршення стану здоров’я її госпіталізували.

“Зараз завершується курс лікування, далі — контроль лікарів”, — розповів “Бабелю” співрозмовник у ГУР.

Крім того, співрозмовники «Бабеля» підтвердили, що на Кирила Буданова також вчиняли замахи до та після повномасштабного вторгнення. Нині ведеться розслідування щодо ймовірної спроби вбивства дружини начальника Головного управління розвідки.

«Українська правда» з посиланням на джерела пише, що отруєння, ймовірно, сталося через їжу. Це виявили аналізи, які Маріанна здала через те що мала погане самопочуття.

“Оскільки дружина Буданова невеличка з маленькою вагою, проявилося у неї швидше. А так отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників. Вони просто велетенські трохи, нічого за собою не помічали, зараз теж лікуються”, — повідомили джерела.

Маріанна Буданова у 2021 році була радницею столичного міського голови Віталія Кличка з питань запобігання корупції у сфері молодіжної політики та спорту. У ЗМІ пишуть, що за освітою вона психологиня. 

Реклама

Залишити коментар