На Буковині судитимуть чоловіка, який викрав у знайомого телефон та кошти

41-річний житель села Ленківці, гостюючи у знайомого, таємно викрав з кишені куртки господаря гроші та мобільний телефон. Поліцейські зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності чоловіка та завершили досудове розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліції на початку листопада цього року. Житель селища Кельменці розповів поліцейським, що виявив відсутність грошей та мобільного телефона.

Під час оперативно-розшукових заходів співробітники Дністровського райвідділу поліції встановили особу зловмисника. Правоохоронці з’ясували, що майном буковинця заволодів 41-річний житель села Ленківці.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка. Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Поліцейські Буковини нагадують: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Залишити коментар