На Буковині поліцейські здійснили супровід до лікарні дитини, яка потребувала негайної медичної допомоги

17 листопада, в місті Кіцмань Чернівецького району. Завдяки злагодженим діям співробітників поліції неповнолітнього хлопчика, якому терміново потрібна була медична допомога вдалося оперативно передати лікарям та запобігти негативним наслідкам.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час виконання службових обов’язків до екіпажу ГРПП відділення №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції підійшла схвильована жінка та повідомила, що в салоні її автомобіля перебуває син, якому стало зле. Буковинка пояснила поліціянтам, що дитині негайно потрібна медична допомога.

На зволікаючи жодної хвилини старший лейтенант поліції Тарас Угринчук спільно з колегою капітаном поліції Олегом Бучком увімкнули в службовому транспорті проблискові маячки і звукову серну та оперативно здійснили супровід хворого до місцевої лікарні. Надалі поліціянти передали дитину медпрацівникам.

Батьки хлопчика щиро подякували працівникам поліції за допомогу. Наразі дитина перебуває під наглядом лікарів.

“Ми розуміємо, що у таких випадках дорогоцінна кожна хвилина і знаємо про важливість такої допомоги. Наша місія бути в потрібному місці у потрібний час. Бажаємо хлопчику швидкого одужання!”,- говорять поліціянти.

Реклама

Залишити коментар