Виконувачем обов’язків міністра спорту став Матвій Бідний

Кабінет Міністрів на своєму засіданні 9 листопада тимчасово поклав виконання обов’язків міністра молоді та спорту України на Бідного Матвія Вікторовича.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

До цього Бідний був заступником колишнього очільника міністерства Вадима Гутацайта.

Матвій Бідний 2001 році закінчив Національний університет фізичного виховання та спорту України за спеціальністю «тренер-викладач». А пізніше здобув освіту за спеціальностями «фінанси підприємства» та «комерційне та трудове право».

З 2001 до 2009 року працював у Києві тренером у державному підприємстві «Фаворит-С». Потім став там керівником фітнес-клубу й залишався на цій посаді до 2011 року.

У 2016 році Бідний почав працювати у Мінспорту. Так, він став головним спеціалістом відділу у департаменті фізичної культури та неолімпійських видів спорту, а згодом — уже директором департаменту. А в липні 2020 року Бідного призначили на посаду заступника міністра молоді та спорту.

Нагадаємо, 8 листопада до Верховної Ради надійшла заява Гутцайта про відставку. Сам Гутцайт пояснював, що йде у відставку, оскільки планує зосередитись на роботі в НОК, який він очолює за сумісництвом із посадою міністра.

А вже 9 листопада Верховна Рада погодила звільнення Гутцайта з посади міністра.

Реклама

Залишити коментар