В українській розвідці вважають, що путін може мати трьох двійників

Чутки про нібито смерть російського диктатора владіміра путіна наразі не мають підтверджень. Водночас відомо, що він має щонайменше трьох двійників

Про це в ефірі телемарафону сказав представник ГУР Андрій Юсов.

Відповідаючи на запитання щодо можливої наявності в Путіна двійників, Юсов сказав: “Це не ймовірність, це – факт. Стосовно інформації з анонімних Telegram-каналів, що він помер, на жаль, ця новина остаточно не підтвердилася. Але щодо двійників – так, така технологія в Кремлі використовується”.

На запитання про те, скільки двійників може мати путін, представник ГУР відповів: “Можуть бути варіанти, але про трьох можемо говорити”.

За словами Юсова, ця технологія Кремля свідчить про те, що російський режим нестійкий.

“Це означає для режиму в цілому не лише для України, а для сприйняття у світі, що цей режим не стійкий. Що йдеться не про якогось сильного, впливового, впевненого у собі політика, а власне, про технологію – такий собі образ “Великого брата”, який дивиться на тебе”, – сказав представник ГУР.

Також він зазначив, що режим у рф – це картковий будинок, який тримається на образі путіна як диктатора, і в Кремлі дуже бояться, аби ця конструкція не завалилася.

Реклама

Залишити коментар