ДБР розглядає чотири версії у справі загибелі помічника Залужного

Слідчі Державного бюро розслідувань розглядають чотири версії у справі загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ Геннадія Частякова.

Про це розповіла радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляє пресслужба ДБР.

“У кримінальному провадженні висунуто чотири можливих версії. Основна версія — це те, що трапився нещасний випадок в результаті необережного поводження з вибуховим пристроєм”, – сказала вона.

За словами Сапьян, також розглядаються версії: вбивство на замовлення спецслужб рф, вбивство на ґрунті неприязних відносин і спроба вбивства спецслужбами рф іншого офіцера Апарату головнокомандувача ЗС України.

Наразі у цій справі слідчі проводять допити свідків і постраждалих, а також призначили низку експертиз.

Нагадаємо, ввечері 6 листопада у селі Чайки Київської області внаслідок вибуху боєприпасу загинув військовослужбовець, його 13-річний син важко травмований. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтвердив загибель свого помічника Геннадія Частякова. За його інформацією, спрацював невідомий вибуховий пристрій.

Реклама

Залишити коментар